SELEKT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selekt. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 19:25 Altijd méga snel, lekker eten & ontzettend lieve mensen :)
24 sep 2022 om 10:36 Zoals altijd, HEERLIJK!
4 sep 2022 om 19:55 Weer een oud hamburger broodje....zo zonde...verpest het helemaal...echt zo gort droog en brokkelt gewoon uit elkaar en dat is niet de eerste keer. Gewoon elke dag verse broodjes is het beste! De rest was weer lekker en vriendelijke bezorger!
3 sep 2022 om 22:13 Gebeurde wel eens dat het langer duurde maar nu keurig op tijd
1 sep 2022 om 21:17 Voor de 3e keer niet alles wat besteld is, is geleverd. Waarschijnlijk kunnen zij geen aantal sauzen tellen (zo haal je makkelijker je omzet). Zodra je belt, krijg en heb je geen gelijk. Zal nu maar niet meer voor de 4e of meerdere keren bestellen.
28 aug 2022 om 23:55 Slecht eten en totaal onvriendelijk als je naar ze belt ! Nooit meer
28 aug 2022 om 21:33 Het eten was heerlijk en de bezorger is aardig!
26 aug 2022 om 20:08 Zoals altijd weer snel een warme maaltijd bezorgd!
14 aug 2022 om 1:39 Zat haar in me pizza en was te veel saus
1 aug 2022 om 11:41 het was lekker. kapsalon met lamsshoarma was wat aan de vette kant (daardoor patat slap) de kapsalon met kip was goed maar had iets meer vlees op gemogen :)
22 jul 2022 om 0:40 Ik had eten en wat te drinken besteld, maar kreeg mijn drankje niet.
17 jul 2022 om 8:04 Shoarma was heerlijk. Goed warm en voldoende. Hun knoflooksaus is ook erg lekker. En het was zaterdag dus dan duurt de bezorging altijd wat langer. Geen probleem.